Boka speltider och aktiviteter på MATCHi
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bålsta Padel Club
Fotboll
Välkommen till Bålsta padelclub!

Vi är en klubb som ligger centralt i Bålsta, på adressen Ullevivägen 2. . Vi vill vara med och bidra till en aktiv livsstil i Bålsta och skapa en trivsam miljö för motion, tävling och umgänge. Vi har förutom träningsverksamhet för alla åldrar och nivåer också flertalet veckoaktiviteter.

 

Hallen består av fyra padelbanor inomhus som håller tävlingsklass och en utomhusbana. Vi har stora sällskapsytor som inbjuder till umgänge och trivsel. Det finns två omklädningsrum och en handikapptoalett. Vi har ett mötesrum med TV samt ett biljardbord och bordtennisbord i hallen.

Vi erbjuder förutom spel på våra banor också möjlighet för företag att hyra hallen för event eller konferenser.

Här erbjuder vi en plats för möten och mindre konferenser, en träffpunkt för vänner/kollegor och en samlingspunkt för alla åldrar.

 

Bålsta padelclub öppnade 2018 av tre engagerade Bålstabor med stort intresse för racketsport.


Välkommen in till oss!

 

Nyheter för våren 2024!
2024-01-23 10:36

Vi är igång med nya systemet Court22!

Court22 ersätter Matchi som bokningssystem och det finns både på webben. www.court22.com eller som app, sök på Court22. Där finner du Bålsta padelclub och då hittar du precis som vanligt bokningar, aktiviteter och din egen profil där du kan se statistik eller spelade matcher m.m. 

Vi är igång med träningsverksamheten för alla åldrar! Än finns det platser kvar. Kontakta oss om du vill veta mer! 

Friskvård
2024-01-23 10:34

Skaffa ett friskvårdsbidrag hos hoss. Vi samarbetar med Benify och Actiway. När du skaffat ditt bidrag får du tilldelat något som heter "Coins" på ditt Court22-konto. Via Coins kan du betala tider och aktiviteter!

Medlemskap
2024-01-23 09:49

Medlemsskap

Nu kan du bli medlem i Bålsta padelclub:
Som medlem så kan du anmäla dig till våra kurser och delta i vårat tävlingsspel. Du erhåller rabatt när du bokar tider och kan boka en vecka tidigare än icke medlemmar. Medlem blir du enklast på vår sida på www.court22.com 

Just nu går det bara att bli medlem via webben och inte appen Court22. När du väl är medlem så hittar du allt som vanligt på appen. 

Välkommen till vår nya hemsida!
2023-05-08 14:21

Äntligen har vi en ny hemsida. Välkomna!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer