Boka speltider och aktiviteter på MATCHi
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bålsta Padel Club
Fotboll

Välkommen till Bålsta padelclub!

Vi är en klubb som ligger centralt i Bålsta, på adressen Ullevivägen 2. . Vi vill vara med och bidra till en aktiv livsstil i Bålsta och skapa en trivsam miljö för motion, tävling och umgänge. Vi har förutom träningsverksamhet för alla åldrar och nivåer också flertalet veckoaktiviteter.

 

Hallen består av fyra padelbanor inomhus som håller tävlingsklass och en utomhusbana. Vi har stora sällskapsytor som inbjuder till umgänge och trivsel. Det finns två omklädningsrum och en handikapptoalett. Vi har ett mötesrum med TV samt ett biljardbord och bordtennisbord i hallen.

Vi erbjuder förutom spel på våra banor också möjlighet för företag att hyra hallen för event eller konferenser.

Här erbjuder vi en plats för möten och mindre konferenser, en träffpunkt för vänner/kollegor och en samlingspunkt för alla åldrar.

 

Bålsta padelclub öppnade 2018 av tre engagerade Bålstabor med stort intresse för racketsport.


Välkommen in till oss!

 

Träningsverksamhet
2023-08-10 10:36

I höst sätter vi igång med vår träningsverksamhet. Det är vår tränare Emil Widström som håller i träningsverksamheten. Det finns plats och nivå för samtliga. Under fliken "Boka terminsträning" finner ni länkar till terminsträningen.

Friskvård
2023-08-10 10:34

Köp ett klippkort för ditt bidrag, finns på; https://www.matchi.se/facilities/balstapadelclub. Vi samarbetar med Benify och Actiway.

Medlemsskap
2023-08-10 09:49

Medlemsskap

Nu kan du bli medlem i Bålsta padelclub:
Som medlem så kan du anmäla dig till våra kurser och delta i vårat tävlingsspel. Du erhåller rabatt när du bokar tider och kan boka en vecka tidigare än icke medlemmar. Medlem blir du enklast på vår sida på Matchi.

https://www.matchi.se/facilities/balstapadelclub

Välkommen till vår nya hemsida!
2023-05-08 14:21

Äntligen har vi en ny hemsida. Välkomna!

Nyheter från våra grupper
Turneringar, 10/08 12:24 
 
Sponsorer